Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.03.2011 08:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Je koniec: Johnny Mečoch a Melánia Kasenčáková sa rozišli!

Tanečníci, choreografi a majitelia vlastnej hip-hopovej fakulty Melánia Kasenčáková (27) alias Lady Mel a Johnny Mečoch (33) alias Johnny Perfekto sa rozišli.

Melánia Kasenčáková sa už dokonca odsťahovala zo spoločného domu neďaleko Bratislavy, do ktorého sa dvojica presťahovala začiatkom minulého roka. „Práca nás tak pohltila, že sme na seba akosi zabudli,“ potvrdil informácie o rozchode Novému Času Johnny Mečoch.

Melánia a Johnny sa spoznali v reality show, kam sa prihlásili, aby Slovensku ukázali, že vedia tancovať. Dali sa dokopy, zariadili si spoločné hniezdočko, kúpili si psa a začali spolu vyučovať tanec. V kuloároch sa už dlhšiu dobu šušká, že sa rozišli. Johnny Novému Času tieto informácie potvrdil. „Po šiestich rokoch majú zrejme všetci také problémy, kam ďalej. Máme veľa odcestované, odrobené, samé projekty, organizovanie akcií, stále niečo. Tá práca nás tak pohltila, že sme na seba zabudli. Na úkor toho úspechu niečo strácame. Buď to nájdeme, alebo...“ povzdychol si Johnny a dodal, že to obaja berú ako fakt, ktorý im priniesol život.

„Momentálne sme od seba, Mel je vo svojom byte v Petržalke, ja som ostal v dome. Každý deň spolu musíme komunikovať. Stále spolu tancujeme, máme spoločný biznis, psa a hlavne úctu k sebe. Už sme niekoľkokrát padli na hubu. Toto nás položí? No nie! Držíme jeden druhého, bez ohľadu na to, či budeme spolu, alebo nie,“ povedal Novému Času tanečník, ktorý si náhradu za svoju bývalú nehľadá. Aj keď príležitostí vraj bolo veľa. „Stretol som niekoľko žien teraz, keď sme separovaní. Mel je pre mňa však top žena, akú som kedy mohol v živote stretnúť,“ hovorí. „Treba sa v prvom rade pozerať do vnútra toho človeka, aký je, spomenúť si, čo si s ním prežil a všetko sa dá vyriešiť,“ dodáva.

Ako sa s rozchodom vyrovnala Melánia sa Novému Času nepodarilo zistiť. Pred časom sa však sama vyjadrila, že sú obaja veľmi zaneprázdnení a to prináša aj problémy v partnerskom živote: „Súkromie neplánujeme. Ono sa to samo vyvrbí. Takže sa vopred neteším z niečoho, čo nie je, ale až keď to príde.“

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
Fiona sa priznala k vražde svojho priateľa.
Fiona chladnokrvne zavraždila svojho priateľa († 42): Zavliekla ho do spálne a nasledoval horor! Mrazivé detaily
Joe Biden (vľavo) a Recep Tayyip Erdogan
Historické stretnutie odložili: Turecký prezident cúvol! Čo sa stalo?
Biely dom (ilustračná fotografia).
Prekvapivé rozhodnutie: USA odložili svoje plánované sankcie! Prečo to urobili?
Poľský minister zahraničných vecí Radoslaw Sikorski a ruský prezident Vladimir Putin.
Poľský minister sa obul do Putina: Dúfam, že nebude taký ŠIALENÝ a... Na jednu vec sa musia pripraviť
ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková
Dolinková prehovorila: KDH ju chce odvolávať, takto reaguje ministerka
Ilustračné foto
Ťažko zranená matka porodila dievčatko a zomrela, neskôr skonalo aj bábätko: Detaily nešťastia z Gazy vám vtisnú slzy do očí
early rush hour scene with lens flares
Vodiči, cez víkend sa pripravte na dopravné obmedzenia: Budú na D2 v tomto úseku
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken.
Blinken varuje: Ak s týmto Čína neprestane, USA zakročia! Hovorí o hrozbe pre Európu
lady feeding her dog , cozy kitchen interior, panorama, copy space. Healthy nutritive full of vitamins and minerals dog food
Čo ľudia nespravia pre peniaze: Povolanie len pre silné žalúdky! Domáci miláčikovia to ocenia
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková uviedla, že Zolgensmu budú poisťovne hradiť v plnej miere
KDH chce odvolať Dolinkovú: Namietajú zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy